U krijgt uw rekening van Infomedics! 

Wij sturen u een rekening namens uw zorgaanbieder. Als het mogelijk is, dan controleren wij voor u of uw zorgverzekeraar (een deel van) uw rekening vergoedt. U ziet een vergoeding altijd terug op uw rekening en betaalt alleen het bedrag dat overblijft. Is er niets vergoed, maar denkt u dat u wel recht heeft op vergoeding van uw zorgverzekeraar? Of heeft u vragen over de hoogte van uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. 

 

Digitale rekening van Infomedics 

Wilt u uw rekening digitaal ontvangen, geef dan uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer door aan uw zorgaanbieder. U ontvangt de digitale rekening op het e-mailadres dat bij uw zorgaanbieder bekend is. Na het uitvoeren van de extra controle (sms-verificatie) kunt u uw rekening downloaden en direct betalen. 

 

Papieren rekening van Infomedics 

Wilt u uw rekening per post ontvangen, geef dan uw adresgegevens door aan uw zorgaanbieder. U ontvangt de papieren rekening op het adres dat bij uw zorgaanbieder bekend is. U kunt uw rekening herkennen aan de roze envelop.

 

Betalen van uw rekening 

U vindt de betaalgegevens op uw rekening. U kunt uw rekening direct betalen via iDEAL. Scan hiervoor de QR-code op uw papieren rekening, of klik op de betaalknop op uw digitale rekening. Regel het online! Standaard is onze betaaltermijn 30 dagen. Heeft u wat meer tijd nodig? Op infomedics.nl kunt u gemakkelijk veel zaken rondom uw rekening zelf regelen! U kunt bijvoorbeeld kosteloos uitstel van betaling aanvragen of een verzoek indienen voor betaling in termijnen. Verwacht u een hoge rekening? Lees hierover meer op infomedics.nl/betaalplan. 

 

Heeft u vragen over uw rekening? 

Op infomedics.nl/faq beantwoorden wij de meestgestelde vragen over uw rekening. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via onze servicedesk. Kijk op infomedics.nl/contact of bel 036 - 20 31 900. 

 

Privacy 

Op uw rekening staan (medische) gegevens, daarom is het belangrijk dat wij veilig omgaan met de informatie die wij van uw zorgaanbieder ontvangen. Wij zijn ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Wilt u hier meer over weten? Ons privacybeleid vindt u op onze website.